Ds. Van Maasschool Wijzer de wereld in

Sinterklaas

dinsdag, 4 december 2018

Wat een feest. Vrijdagmorgen om 8:30u stonden we met z’n allen klaar om Sinterklaas welkom te heten bij ons op school. Nu had hij de afgelopen dagen al bij ons geslapen dus de weg wist hij natuurlijk al te vinden. Toch ging het niet van zelf. De Sint had zich namelijk verslapen. Met behulp van een live videoverbinding kregen we contact en zagen we hem met slaapmuts en al in diepe rust. Dit konden we natuurlijk niet laten gebeuren.. we hebben hem uit bed gezongen en geroepen.

Ouderavond 20 november

donderdag, 22 november 2018

De ouderavond was een groot succes! Het programma van de ouderavond bestond uit het jaarverslag van de Ouderraad en de introductie van Rutger van der Zwan en na de pauze was er een workshop. De workshop werd gehouden door Nieske Selles, zij gaf praktische handvatten om met je gezin toe te leven naar de christelijke feestdagen.

Directeur Gerjan Kroese neemt afscheid van de Ds. Van Maasschool

dinsdag, 23 oktober 2018

‘Soms moet je veranderen om jezelf te blijven’. Met deze woorden kondigde Gerjan Kroese, directeur van de Ds. Van Maasschool in Wapenveld, aan dat hij na 20 jaar dienstverband de school gaat verlaten. Hij gaat zich straks volledig richten op coaching en begeleiding. Het team en bestuur vinden het erg jammer dat hij weggaat, maar ze gunnen hem ook deze nieuwe uitdaging.

Gastles militairen

maandag, 28 mei 2018

Op dinsdag 22 mei kwamen de militairen Roy en Vincent vertellen over hun belangrijke werk. Ook mochten we meedoen aan een lichamelijke training en mochten we de zware uitrusting proberen. We hebben veel respect gekregen voor jullie werk, bedankt voor de leuke gastles!

Pagina's