KANJERS!

Vorige week werd er iets lekkers rondgebracht voor bij de limonade of koffie want.. Er zijn een heleboel KANJERS in Wapenveld :-)

Wat een rare tijd is het toch. Ouders werken thuis. Kinderen werken thuis. Met z’n allen aan de keukentafel of ieder op z’n eigen plekje in huis. School komt uit de laptop. Papa of mama zijn opeens meester of juf. Spelen moet je afspreken, het gebeurt niet spontaan. We proberen te leren en plezier te maken, toch… die afstand.

Maar.. Jullie gaan door. Elke dag weer. Leren, maken, spelen, werken, lachen, huilen, denken, luisteren, vertellen, vragen…

Wat zijn wij, alle meesters en juffen, toch ontzettend trots.

Trots op jou!
Trots op jullie!
Trots op papa! Trots op mama!
Trots op iedereen die helpen wil!

Jullie doen zo ontzettend je best, wat een inzet en wat gaat het goed. Het is soms best lastig en het gemis is groot maar jullie geven niet op. Kanjers, dat zijn jullie! Kanjers, dat zijn jullie ouders!

KANJERS !
  • WhatsApp Image 2021-01-22 at 10.12.39 1