Op weg naar scholenfusie en nieuwbouw

U heeft onlangs vast wel het bericht in de Stentor gelezen over de voorgenomen scholenfusie. Er is samen met onze beide scholen al heel veel nagedacht over hoe we straks als één gezamenlijke school nog beter en nog mooier goed christelijk onderwijs kunnen geven in Wapenveld. Met veel enthousiasme zijn we als beide teams volop bezig met het leren kennen van elkaar en het nadenken over ons gezamenlijk onderwijs straks. Het is heel boeiend om samen de contouren van de nieuwe fusieschool op te stellen. We doen dat geleidelijk aan, stap voor stap. Verkennen, verbinden en bouwen zijn belangrijke kenmerken van dat proces. Naast de beide schoolteams zullen ook de kinderen en de ouders in dit proces zeker betrokken gaan worden. Hoe we dat precies gaan doen hoort u nog. Er wordt gewerkt aan een nieuwsbrief waarin u stap voor stap wordt meegenomen in de boeiende ontwikkeling op weg naar een nieuwe school. Deze nieuwsbrief kunt u binnenkort verwachten, wordt vervolgd!

Namens de beide scholen,

Rutger van der Zwan