Rijke leerhoeken

Spelen is de manier voor kinderen om te leren en zich te ontwikkelen. Dat begint al vroeg bij de kleuters. In de klas worden uitdagende speelhoeken ingericht, zodat kleuters ruimte hebben om te spelen, te experimenteren en te leren. Na de herinrichting van onze school 2 jaar geleden, hebben we gezegd dat we willen blijven investeren in ‘rijke leerhoeken’. Vanuit onze visie vinden wij het belangrijk dat leerlingen zich zowel in de onderbouw als de bovenbouw ‘al spelend’ kunnen blijven ontwikkelen. Hiervoor hebben we onlangs prachtige materialen aangeschaft. Van extra smartgames, tot bordspellen, van technisch lego tot puzzels. Bij de open inloop wordt hier al goed gebruik van gemaakt. We hopen op deze manier, naast de prachtige digitale middelen die er zijn, we kinderen ook nog spelenderwijs kunnen laten leren.

• Naamloos
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT