OR


De ouderraad is een enthousiaste groep ouders die allerlei activiteiten organiseert voor de kinderen.  De ouderraad verdeelt het werk over diverse commissies zodat niet iedereen op elk moment van het jaar even actief hoeft te zijn. 


Voor de meeste ouders is het gevoel van betrokkenheid bij school van hun kind(eren) een belangrijke reden om lid te worden van de ouderraad. Het lidmaatschap van de ouderraad geeft meer inzicht in het reilen en zeilen van de Ds. Van Maasschool. En het is een prettige manier om het team een handje te helpen en met eigen ogen te zien hoe de leerlingen genieten van alle leuke activiteiten die tijdens en buiten de lessen om worden georganiseerd. 

Taken van de ouderraad

De belangrijkste taken van de ouderraad zijn:

  • Koningsdag in goede banen laten lopen
  • het organiseren van ouderavonden
  • het organiseren van festiviteiten en dergelijke
  • 2 keer per jaar open inloop voor nieuwe ouders handen en voeten geven

Ouderbijdrage

Jaarlijks  gaat de ouderraad een bijdrage van de ouders vragen voor het schoolfonds. Uit het schoolfonds worden activiteiten betaald, zoals: Sinterklaasfeest, Kerstfeest, Paasontbijt, traktaties bij sportdagen enz.  De bijdrage voor het schooljaar 2020/2021 zal binnenkort bekend worden gemaakt. Dit bedrag wordt aan het begin van het jaar verzocht over te maken samen met de kosten voor schoolreisje e.d.

Contact

Heeft u interesse of vragen? Laat het ons weten. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar or.vanmaas@ijsselrijk.nl

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT